Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Σοκ με Κριστιάνο Ρονάλντο, φοβάται για μαύρη μαγεία 11 Οκτ 2009 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο, κατά

Σοκ με Κριστιάνο Ρονάλντο, φοβάται για μαύρη μαγεία

11 Οκτ 2009

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο, κατά τη διάρκεια του αγώνα Πορτογαλία - Ουγγαρία (3-0), και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες. Xάνει σίγουρα το ματς με τη Μίλαν για το Champions League (21/10), καθώς και τους τρεις επόμενους αγώνες της Ρεάλ στην Primera Division«Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης, έδειξαν υποτροπή στον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο. Ο κατ'εκτίμηση χρόνος αποθεραπείας του είναι τρεις με τέσσερις εβδομάδες» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά τις εξομολογήσεις διάσημου Ισπανού μάγου ότι έχει πάρει 15.000 ευρώ από την κάποια γυναίκα, την οποία όμως δεν κατονομάζει."Με πλήρωσε να τελειώσω την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό κάνω. Είναι μία δουλειά. Δεν έχω τίποτα εναντίον του προσωπικά, αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι ο εχθρός του πελάτη μου να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ούτε ακόμα και να μου προσφέρουν 200.000 ευρώ", υποστήριξε.

Τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν όταν η εφημερίδα "24 Horas" ανέφερε πως κάποιος από το στενό περιβάλλον του παίκτη επικοινώνησε την Τρίτη με τον μάγο Φερνάντο Νογκέιρα, τον επονομαζόμενο "μάγο Φάφε", προκειμένου να λύσει τα μάγια!
troktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;