Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Ακυρώνουν το συμβόλαιο του Μέσι 12 Οκτ 2009 Την ακύρωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, ζητά η διεθνής ένωση ποδοσφαιριστών, FIFPr

Ακυρώνουν το συμβόλαιο του Μέσι

12 Οκτ 2009

Την ακύρωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, ζητά η διεθνής ένωση ποδοσφαιριστών, FIFPro, με επιστολή που έστειλε στη FIFA. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανανέωσε τον περασμένο μήνα τη συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα», έως το 2016, γεγονός που παραβαίνει...



...τον κανονισμό της διεθνούς ενώσεως που ισχύει από το 2001. Σύμφωνα με τον κανονισμό αυτόν, τα συμβόλαια που υπογράφουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν διάρκεια από ένα έως πέντε έτη.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη υπόθεση, ο πρόεδρος της FIFPro, Φιλίπ Πιά είπε πως «έγραψα στη FIFΑ και την Κομισιόν, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Το συμβόλαιο του Μέσι δεν ανταποκρίνεται στο πνεύμα των κανονισμών της FIFA. Προβλέπονται μεν κάποιες εξαιρέσεις, αλλά όχι όμως στην περίπτωση μίας τόσο υψηλής ρήτρας αποδέσμευσης».

Το επταετές συμβόλαιο το Μέσι του αποφέρει ετήσιες αποδοχές 10 εκατομμυρίων ευρώ, που μπορούν να φτάσουν και τα 12,5 με τα μπόνους, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 250 εκατομμύρια ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;