Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΓΙΝΕ 18

  • News & Fun / Περίεργα – Χιουμοριστικά

    Πολλά κεράκια, λίγα εκατοστά! 13/10/2009, 14:07

    Σβήνοντας τα 18 κεράκια της τούρτας γενεθλίων του ο πιο κοντός άνδρας στον κόσμο, ο Khagendra Thapa Magar, αποκάλυψε ότι η ευχή που έκανε ήταν να βρεί την κατάλληλη γυναίκα για να συνεχίσει μαζί της τη ζωή του. «Τώρα που έκλεισα τα 18 μου, δύο πράγματα θέλω να γίνουν πραγματικότητα: Το πρώτο είναι να πάρω το πιστοποιητικό από την επιτροπή Γκίνες και το δεύτερο είναι να βρεθεί μία γυναίκα στις δικές μου αναλογίες», υποστήριξε ο Νεπαλέζος άνδρας

  • Ποδόσφαιρο / Ισπανία

    Πρόβλημα με Γκούτι 13/10/2009, 14:06

    Μετά τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα ακόμη αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκούτι αποχώρησε με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο από την προπόνηση της Τρίτης και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στη Βαγιαδολίδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ελαφρύ τρέξιμο άρχισαν οι Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Αλβάρο Αρμπελόα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνέχισε τη φυσιοθεραπεία του.

  • Ποδόσφαιρο / Ελλάδα

    ΠΑΟ: Μπέρδεμα με το γήπεδο 13/10/2009, 13:56

    Ένα λάθος (!) του Δήμου Αθηναίων στη σύμβαση που έχει γίνει με τη «Marfin» του Ανδρέα Βγενόπουλου προκάλεσε αναστάτωση για το θέμα του γηπέδου. Καθησυχαστικοί οι άνθρωποι της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ. Εύσημα Τεν Κάτε για Σεϊταρίδη.

  • News & Fun / Επικαιρότητα

    Πειραιάς, ώρα μηδέν! 13/10/2009, 13:53

    Έντονος προβληματισμός στην κυβέρνηση λόγω της πολυήμερης απεργίας (13η ημέρα) στον ΟΛΠ. Κρίσιμο ραντεβού για την τύχη των κινητοποιήσεων, θα έχουν σήμερα Τρίτη (18:00), εκπρόσωποι των εργαζόμενων με την Υπουργό Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη. «Πλήγμα για τη χώρα οι εξελίξεις στο λιμάνι του Πειραιά», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Πάνω από 6.000 τα «εγκλωβισμένα» κοντέινερς.

  • Ποδόσφαιρο / Ιταλία

    Βιεϊρά: «Φεύγω από την Ίντερ το καλοκαίρι» 13/10/2009, 13:49

    Την αποχώρησή του από την Ίντερ, το καλοκαίρι του 2010, προανήγγειλε ο Πατρίκ Βιεϊρά, με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Tuttosport». «Θέλω να παίζω πιο πολύ, όμως θέλω να σεβαστώ και το συμβόλαιο μου. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τον Ιανουάριο, αλλά θα φύγω από την Ίντερ τον Ιούνιο», τόνισε ο Γάλλος μέσος.

  • News & Fun / media – gossip News

    Από την Καραϊβική ως πειρατής, στο Νεπάλ ως πρεσβευτής 13/10/2009, 13:40

    Το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα παραουσιάζει ο γνωστός πρωταγωνιστής της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» και του « Άρχοντα των δαχτυλιδιών», Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος θα συνεργαστεί με τη UNICEF στον ρόλο του πρεσβευτή. Ο 32χρονος σταρ θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για την ύπαρξη καθαρών πηγών νερού.

  • Ποδόσφαιρο / Ελλάδα

    Αίτημα της Ε.Π.Σ.Η. για διεξαγωγή του μπαράζ στο Παγκρήτιο 13/10/2009, 13:39

    Τη διεξαγωγή του… διαφαινόμενου αγώνα μπαράζ, που θα κρίνει την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο Παγκρήτιο θέλει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου. Σε δηλώσεις του στον Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6, ο πρόεδρός της, Νίκος Τζόρτζωγλου, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ωστόσο, κατά 90% ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ...

  • (Photo: Actionimages).

    Ποδόσφαιρο / Ελλάδα

    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Επέστρεψε ο Λεάλ 13/10/2009, 13:37

    Στις προπονήσεις του Εργοτέλη επέστρεψε ο Σέρζιο Λεάλ, ύστερα από άδεια που είχε πάρει από τη διοίκηση της κρητικής ομάδας και τον Νίκο Καραγεωργίου να μεταβεί στην Ουρουγουάη για την κηδεία του πεθερού του. Ο 27χρονος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας προπονήθηκαν μόνοι τους για προληπτικούς λόγους.

  • Ποδόσφαιρο / Γενικά

    Νυχτοπερπατήματα με συνέπειες για Μούτου 13/10/2009, 13:36

    Ξένο σώμα θα πρέπει να θεωρείται πλέον για την εθνική Ρουμανίας ο Αντριάν Μούτου. Ο επιθετικός της Φιορεντίνα εθεάθη να ξενυχτά παραμονές του αγώνα με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (5-0), ενώ δέχτηκε πιθανότατα εκούσια κίτρινη κάρτα για να τιμωρηθεί και να απουσιάσει από το ματς-αγγαρεία με τα Νησιά Φερόε την Τετάρτη. Ανάλογη συμπεριφορά είχε και ο Αντριάν Κριστέα, ο οποίος νυχτοπερπατούσε με τον Μούτου και δέχτηκε επίσης κίτρινη κάρτα που επέφερε την τιμωρία του.

  • Ποδόσφαιρο / Ελλάδα

    ΑΕΚ: Πανέτοιμοι Γεωργέας και Χουανφράν 13/10/2009, 13:21

    Ο Νίκος Γεωργέας και ο Χουανφράν επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της ΑΕΚ την Τρίτη. Αμφότεροι ακολουθούσαν πρόγραμμα αποθεραπείας τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ο Ισπανός μπακ δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Skoda Ξάνθη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;