Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Συμφώνησε με 5 εταιρίες το Twitter 29 Σεπ 2009 Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης Twitter επιβεβαίωσε πως έχει κάνει οικονομική συμφωνία με πέντε

Συμφώνησε με 5 εταιρίες το Twitter

29 Σεπ 2009

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης Twitter επιβεβαίωσε πως έχει κάνει οικονομική συμφωνία με πέντε εταιρίες.


Σύμφωνα με το BBC, ο συνιδρυτής του Twitter, Evan Williams έγραψε στο blog του πως το Twitter εξασφάλισε χρήματα ύστερα από συμφωνία με πέντε επιχειρηματίες. Παρόλα αυτά, δεν επιβεβαίωσε δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου που θέλουν την εταιρία να έχει εξασφαλίσει 100 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που θα εκτίνασσε την αξία του Twitter στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Ο διάσημος διαδικτυακός τόπος έχει περίπου 45 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να βρούμε και άλλους συνεργάτες που θα μοιράζονται μαζί μας τις βλέψεις μας για την ανάπτυξη της αξίας της εταιρίας. Το ταξίδι του Twitter μόλις ξεκίνησε», είναι μερικά από εκείνα που έγραψε ο κ. Williams.

Λίγο πριν την συμφωνία, άνθρωποι του χώρου είχαν πει πως η εταιρία δεν έχει τρόπους ώστε να εξασφαλίσει χρήματα. Αυτές τις εκτιμήσεις φαίνεται πως άκουσαν οι άνθρωποι του Twitter και ύστερα αποφάσισαν να επιτρέπουν τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα.

«Αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα για διαφημίσεις. Θέλουμε να κρατήσουμε ανοιχτούς τους ορίζοντές μας», έγραψε ο άλλος συνιδρυτής του Twitter, Biz Stone.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;