Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ζικο μπορουμε μεχρι τους 8

Ζίκο: «Μπορούμε μέχρι τους ''8''»

07/10/2009, 11:45 | Διαβάστηκε 3239 φορές Αποστολή

(Photo: Action Images).

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Ζίκο. «Μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και ως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην «O’ Globo». Τι είπε για την ποιότητα στο ρόστερ, αλλά και για τη φυσική κατάσταση των παικτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζίκο

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Νομίζω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να τα καταφέρει καλά και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και ως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε με πολλή προσπάθεια να πετύχουμε ότι με τη Φενέρ πριν από δύο χρόνια στην Τουρκία όταν φτάσαμε ως τους «8» και αποκλειστήκαμε από την Τσέλσι».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό: «Σε αυτές τις πρώτες μέρες μου στην ομάδα, όμως βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες. Ήξερα από πριν τον Ντιόγκο και τον Ντουντού και κάποιους γνωστούς ξένους όπως ο Γκαλέτι ή ο Μέλμπεργκ. Τώρα όμως που τους ζω από μέσα έχω την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι υπάρχουν σημαντικοί παίκτες στην ομάδα. Έχουμε ποιότητα παντού. Ο Ολυμπιακός έχει και εξαιρετικούς Έλληνες παίκτες».

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας: «Θα έχουμε την ευκαιρία τώρα στη διακοπή να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας στη φυσική κατάσταση. Είμαστε λίγο πίσω και πρέπει να βελτιωθούμε. Νομίζω πως σύντομα θα είμαστε καλύτεροι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;