Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Οι ωραίοι άνδρες κάνουν μόνο ωραίες κόρες! 9 Οκτ 2009 Δυστυχώς, όμως, για τους γιους ωραίων μπαμπάδων, αυτό δεν ισχύει πάντα για την περίπτωσή τους.

Οι ωραίοι άνδρες κάνουν μόνο ωραίες κόρες!

9 Οκτ 2009


Δυστυχώς, όμως, για τους γιους ωραίων μπαμπάδων, αυτό δεν ισχύει πάντα για την περίπτωσή τους. Ολα αυτά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνητών του πανεπιστημίου St Andrews της Σκωτίας.
Τα αγόρια συνήθως κληρονομούν κάποια έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου του πατέρα τους, αλλά η ομορφιά του φαίνεται ότι ανήκει σχεδόν αποκλειστικά στις κόρες. Οι γυναίκες, λοιπόν, οι οποίες μέχρι πρότινος αδιαφορούσαν για την ομορφιά του συντρόφου τους, ενδεχομένως θα πρέπει να το ξανασκεφθούν για... χατίρι της κόρης τους, αυτή τη φορά, εφόσον βεβαίως έχουν τέτοιου είδους σχέδια.
Μια άλλη, εξίσου εντυπωσιακή έρευνα δείχνει ότι οι πραγματικά ερωτευμένοι άνδρες είναι πιο συγκαταβατικοί με τις συντρόφους τους, σε σχέση με τις ερωτευμένες γυναίκες. Αυτό πάλι προέκυψε από διαδικτυακή έρευνα γερμανικής ιστοσελίδας, η οποία έδειξε ότι οι άνδρες σε ποσοστό 87% είναι έτοιμοι, για παράδειγμα, να υιοθετήσουν τις διατροφικές συνήθειες της αγαπημένης τους χωρίς σοβαρές αντιστάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;