Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ



Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Καβάλα ανοίγει την αυλαία της προεκλογικής, έκτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports).
Ένα ματς που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως η μάχη των «νεοφώτιστων». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την «λευκή» ισοπαλία με την Λάρισα, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τη νίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή (1-0).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πανέτοιμος ο Κώστας Μενδρινός για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», όπως και ο Πατρίκ Ντιμπαλά που εξέτισε την ποινή του (κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ). Θέση στο βασικό σχήμα και συγκεκριμένα στην επίθεση διεκδικεί ο Γιώργος Σαϊτιώτης, αντί του Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο, που είναι ντεφορμέ. Η 19μελής αποστολή: Ελευθερόπουλος, Βάντερσον, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Ντάσιος, Μπαλάφας, Κούσας, Ντιμπαλά, Τζάνης, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Σικαλιάς, Κανακούδης, Στάθης, Ανδράλας, Φεωργιάδης, Μιχαλόπουλος, Κοντογουλίδης, Μπακαγιόκο.

ΚΑΒΑΛΑ

Πριμ ύψους 30.000 ευρώ, σε περίπτωση νίκης έταξε στους παίκτες ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζέλικο Κάλατς. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχασε αρκετές προπονήσεις και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν παρουσιάζει το επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει. Η αποστολή: Ιτάνζ, Οικονόμου, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Παβίσεβιτς, Ντικρόκ, Ντομπρασίνοβιτς, Μεντί, Ορούμα, Ονουάτσι, Σουλτανίδης, Λαζαρίδης, Σιόντης, Πόποβιτς, Λεοντίου, Ρινκόν, Πετκάκης, Λάκης, Θεοδωρέλλης, Ιωάννου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;