Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

το ασχημοπαπο επιστρεφει

Το «ασχημόπαπο» επιστρέφει

06/10/2009, 16:59 | Διαβάστηκε 390 φορές Αποστολή

Στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από καιρό θα βρίσκεται για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Έβερτον, ο Έντουιν Βαν Ντε Σαρ. Ο διεθνής Ολλανδός τερματοφύλακας θα συμμετέχει κανονικά με τις ρεζέρβες των πρωταθλητών Αγγλίας για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι και η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη του επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους είναι γεγονός.

Ο 39χρονος γκολκίπερ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τα τέλη Ιουλίου και την φιλική αναμέτρηση με την Μπάγερν, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του χέρι. Οι ιθύνοντες των «κόκκινων διάβολων» περιμένουν πως και πως την επιστροφή του, καθώς οι άλλοι δύο τερματοφύλακες της ομάδας, δεν εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τόσο ο Μπεν Φόστερ, όσο και ο Τόμας Κούστζακ έχουν υποπέσει σε σοβαρά λάθη (ιδιαίτερα ο πρώτος) που έχουν στοιχίσει βαθμούς στην ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο βετεράνος Ολλανδός αναμένεται να επιστρέψει σύντομα λοιπόν, ακόμα και αμέσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής Αγγλίας, στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Μπόλτον στο «Ολντ Τράφορντ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;