Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΛΕΤΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ

Ώρα για νίκη και μπαράζ

09/10/2009, 22:01 | Αποστολή

Τη νίκη που θα την φέρει μια ανάσα από τη 2η θέση και τα μπαράζ πρόκρισης, θέλει η Εθνική μας κόντρα στη Λετονία (21:30 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – MEGA) στην προτελευταία αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα για το Ότο Ρεχάγκελ, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου.

Το επταήμερο ταξίδι στις αρχές Σεπτεμβρίου σε Ελβετία και Μολδαβία, δεν αποδείχθηκε ιδανικό για την ελληνική ομάδα. Η ήττα στη Βασιλεία και η οδυνηρή ισοπαλία στο Κισινάου, άφησαν την Εθνική μας εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – και πλέον η μάχη εστιάζεται στην διατήρηση της 2ης θέση; απέναντι σε Λετονία και Ισραήλ που καραδοκούν. Η Ελλάδα ισοβαθμεί με τη Λετονία στους 14 βαθμούς αλλά με την καλύτερη διαφορά τερμάτων έχει αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα ενώ το Ισραήλ ακολουθεί στους 12 βαθμούς.

Σε καλό κλίμα η τελευταία προπόνηση

Ο Ότο Ρεχάγκελ από χθες γνώριζε ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και περίμενε τη σημερινή προπόνηση για να καταστρώσει και τα τελευταία του πλάνα χωρίς προβλήματα. Όλοι οι παίκτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο και διπλό στα ? του γηπέδου. Ενδεκάδα δεν έδειξε αφού επέλεξε μπερδεμένες ομάδες ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου είχε ήδη γνωστοποιήσει τους πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι οι Μόρας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης. Σεϊταρίδης και Τοροσίδης θα επιστρέψουν στα άκρα της άμυνας, ο Παπασταθόπουλος θα αποτελέσει τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό, ο Πατσατσόγλου θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή ενώ Σαμαράς και Αμανατίδης διεκδικούν τη θέση του τρίτου επιθετικού. Άγνωστο παραμένει αν θα προτιμηθεί τελικά κάτω από τα δοκάρια ο Χαλκιάς ή ο Τζόρβας. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους Έλληνες παίκτες ευδιάθετους και προετοιμασμένους κατάλληλα ψυχολογικά για την αυριανή αναμέτρηση.

Προηγήθηκε «βιντεοθεραπεία»

Ο Ότο Ρεχάγκελ εκμεταλλεύτηκε το πρωινό και έδειξε ορισμένα σημεία-κλειδιά στους παίκτες του από το παιχνίδι των Λετονών μέσω του βίντεο. Ο Ρεχάγκελ μίλησε με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στη συνέχεια και τους ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των αντιπάλων τους.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει τα τρωτά σημεία των αντιπάλων, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν με έναν καθαρόαιμο επιθετικό και γεμάτη τη μεσαία γραμμή ώστε να παγώνουν το ρυθμό και να ελέγχουν την κυκλοφορία της μπάλας.

Παρών ο Πιλάβιος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της εθνικής μας ομάδας προκειμένου να βοηθήσει και αυτός με την παρουσία του στο ψυχολογικό κομμάτι τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Έδωσε μάλιστα την άδεια μαζί με τον τιμ μάνατζερ Τάκη Φύσσα, να βρεθούν κοντά στους παίκτες μέλη του Γαλανόλευκου Φάρου, οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν και τον Ότο Ρεχάγκελ, ζήτησαν τη νίκη από τους Έλληνες διεθνείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;