Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΒΑΔΙΑ

Με περίπατο στην κορυφή...

03/10/2009, 20:59 | Διαβάστηκε 6709 φορές Αποστολή

(Photo: Action Images)
Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό 3-0 και ανέβηκε- προς το παρών τουλάχιστον- στην κορυφή της βαθμολογίας. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» προτίμησαν να κρατήσουν δυνάμεις. Ο Όσκαρ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’, ο Ντουντού στο 29’ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και ο Ντιόγο πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45 έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Επέστρεψε και αγωνίστηκε για τα τελευταία είκοσι λεπτά ο Έντσο Μαρέσκα.

Το ματς:

Ήταν αυτό που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός μετά από το βεβαρημένο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων (7 παιχνίδια σε 22 μέρες). «Φρεσκάδα» στο παιχνίδι του και προσπάθεια να απαλλαχτεί από το άγχος του αποτελέσματος από νωρίς. Στο ματς με τον Λεβαδειακό για την έκτη αγωνιστική, ο Ζίκο παρέταξε την ομάδα του με αρκετούς από τους θεωρητικά αναπληρωματικούς παίκτες. Ο Μήτρογλου μπήκε και απελευθέρωσε τον Ντιόγο, ο Όσκαρ επανήλθε σε κανονικές συνθήκες αγώνα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο γκολ, ενώ ο Στολτίδης κάλυψε το κενό του κουρασμένου Λεντέσμα.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλλαν τον τρόπο παιχνιδιού τους και περιόρισαν πολύ τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Σε όλο το Α’ ημίχρονο, οι παίκτες των νταμπλούχων ήλεγχαν το ρυθμό, κυκλοφορούσαν με άνεση τη μπάλα και πατούσαν εύκολα την περιοχή των Βοιωτών. Μέχρι το 30’ είχαν ήδη καθαρίσει την υπόθεση νίκη, χάρη στα γκολ των Όσκαρ (5’) και Ντουντού με πέναλτι (29’). Ο υπόλοιπος αγώνας ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, μια και ο Λεβαδειακός δεν έδειχνε, με τον Κίκε Ερνάντεθ στον πάγκο του για πρώτη φορά, ότι είχε πιθανότητες να κάνει την έκπληξη. Πέραν τριών-τεσσάρων σουτ, οι «πράσινοι» δεν απείλησαν την εστία του Νικοπολίδη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία στο 40’ να αποτελειώσουν τον αντίπαλο με ένα όμορφο τέρμα του Ντιόγο.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός επαναπαύτηκε πάνω στο υπέρ του σκορ και έδωσε χώρο στον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στη μεσαία γραμμή και εκδήλωσαν επικίνδυνες επιθέσεις. Όσα σουτ, όμως, πήγαν προς την εστία του Νικοπολίδη περνούσαν... ξηστά από τα κάθετα δοκάρια. Από το 70’ και μετά το μοναδικό αξιοσημείωτο στοιχείο ήταν η επιστροφή του Έντσο Μαρέσκα σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Ιταλός φάνηκε ότι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει σε φουλ αγωνιστική δραστηριότητα, μια και τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Με τη συμπλήρωση των 90’ τίποτα δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίζει τη Δευτέρα κόντρα στην Λάρισα.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπράνκο (78' Μαρτορέλ), Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Πάουλο, Σερζίνιο (64' Κόλτσης), Μπάρκογλου (30' Αγκάλι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης (81’ Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ, Ντιόγο, Ζαϊρί, Μπράβο, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (71' Μαρέσκα), Τοροσίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;