Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Συγγνώμη από τον… «τροφαντό» ρέφερι ζήτησε ο Φέργκιουσον

10/10/2009, 21:47 | Διαβάστηκε 845 φορές Αποστολή

Δημόσια συγγνώμη από τον διαιτητή του αγώνα με την Σάντερλαντ -για τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει για τη φυσική του κατάσταση- ζήτησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πήρε πίσω τις επικρίσεις για τη… σιλουέτα του κ. Γουίλεϊ, ωστόσο παραδέχθηκε πως δεν θα έπρεπε να τις έχει διατυπώσει δημόσια.

«Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου να επικεντρώσω την προσοχή των ΜΜΕ πάνω στον κ. Γουίλεϊ», ανέφερε σχετικά ο Σκωτσέζος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «σέβομαι και σεβόμουν πάντα την αξιοπρέπεια του». Αφού αποκάλυψε, δε, πως «σκοπεύω μάλιστα να επικοινωνήσω προσωπικά μαζί του για να το συζητήσουμε», επιδίωξε να… αποκαταστήσει και δημόσια τον Άγγλο ρέφερι:

«Ζητώ συγγνώμη προσωπικά από τον κ. Γουίλεϊ, για την οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να ένιωσε από τα σχόλια μου και επιπλέον από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία για το ότι εξέφρασα δημοσίως τις απόψεις μου».

Αφού υπογράμμισε, δε, πως «μόνη μου πρόθεση, με το να μιλήσω δημόσια, ήταν να εκφράσω πράγματα που πιστεύω ότι αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη ενός αγώνα», στάθηκε -πιο συγκεκριμένα- στην ανάγκη «να μπορούν τα επίπεδα φυσικής κατάστασης των διαιτητών, να ανταποκρίνονται στους ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς του σύγχρονου παιχνιδιού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;