Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Μαριάννα Μπερερή: το μοντέλο με την κοκαΐνη Μαριάννα Μπερερή: το μοντέλο με την κοκαΐνη Ποιο είναι το μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη; Είναι καλλονή

Μαριάννα Μπερερή: το μοντέλο με την κοκαΐνη
Μαριάννα Μπερερή: το μοντέλο με την κοκαΐνη

Ποιο είναι το μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη; Είναι καλλονή, πρώην Β Σταρ Πελοπόννησος και θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ. Κι όμως, προτίμησε να γίνει βαποράκι κοκαΐνης στους κύκλους της showbiz. Είναι η Μαριάννα Μπερερή που συνελήφθη στην ταράτσα του διαμερίσματος της στο Ελληνικό.

Το μοντέλο και τρεις φίλοι του εντοπίστηκαν σε έφοδο του Λιμενικού στο Ελληνικό, ακολούθησε κυνηγητό και δραματική σύλληψη στην ταράτσα του σπιτιού της.

Η Μαριάννα Μπερερή είναι 32 χρονών και ήρθε στην Αθηνα πριν απο σχεδόν 7 χρόνια με σκοπό να κάνει μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ. Έκανε πολλές φωτογραφήσεις, συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας και κέρδισε διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς, όπως Β’ Μις Πελοπόννησος 2003 και Miss Hawain 2005. Η ομολογουμένως καλλονή δεν αρκέστηκε στα χρήματα του μόντελινγκ και αναζήτησε μεγαλύτερα έσοδα σε κυκλώματα ναρκωτικών.

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που η Μπερερή μοίραζε την κοκαΐνη στα στέκια της showbiz. Η Μαριάννα Μπερερή και οι φίλοι της νόθευαν την κοκαΐνη για να κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Ίσως αυτό να της κόστισε και την ελευθερία της καθώς κάποιος την κάρφωσε στο Λιμενικό που αμέσως έκανε έφοδο στο σπίτι της στο Ελληνικό. Η κινηματογραφική σύλληψη της έβαλε τέλος στα φιλόδοξα όνειρά της για ανέλιξη στο χώρο της μόδας.

Η ίδια η Μαριάννα Μπερέρη αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει οτι δεν έχει σχέση με κυκλώματα κοκαΐνης. Το μοντέλο και οι φίλοι του πήγαν στον ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Διαβάστε ποιοι είναι οι φίλοι της Μαριάννας Μπερερή στο facebook, πώς λειτουργεί το κύκλωμα της μοντελο-κόκας και πώς έγινε η δραματική σύλληψη της μετά από κυνηγητό σε σκάλες και ταράτσες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;