Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

σκληροι δισκοι

εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με ηλεκτρονικές ετικέτες

7 Οκτ 2009

Η Western Digital παρουσίασε δύο νέους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, εξοπλισμένους με μια ασπρόμαυρη οθόνη που απεικονίζει πληροφορίες όπως είναι ο ελεύθερος διαθέσιμος χώρος στο δίσκο. Αυτές οι πληροφορίες απεικονίζονται ακόμα και όταν οι δίσκοι είναι εκτός ρεύματος, κάτι που οφείλεται στη χρήση ηλεκτρονικών ετικετών.

Οι παραπάνω "e-ετικέτες" (e-labels) υπάρχουν στις σειρές δίσκων My Book Studio, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τους κατόχους Mac - οπότε έχουν γίνει format στο HFS+ σύστημα αρχείων. Φυσικά αν το επιθυμείτε μπορείτε να τους κάνετε format και σε άλλα συστήματα αρχείων.

Τα νέα μοντέλα διαθέτονται σε χωρητικότητες στα 500GΒ, 1TB, 1,5TB και 2TB και σε εκδόσεις με Firewire-800 ή USB 2.0. Οι τιμές των δίσκων της σειράς Digital My Book Studio ξεκινάνε από τα 150 και φθάνουν έως τα 300 δολάρια.

Η σειρά δίσκων My Book Elite υλοποιείται με μοντέλα χωρητικοτήτων αντίστοιχων της σειράς My Book Studios, ωστόσο τα μοντέλα αυτά έχουν γίνει format με το NTFS σύστημα αρχείων και διαθέτονται μόνο σε εκδόσεις με το USB 2.0. Και αυτά τα μοντέλα διαθέτουν αντίστοιχες ηλεκτρονικές ετικέτες (η ένδειξη των οποίων ανανεώνεται σε κάθε σύνδεση με το PC).

Mε τη βοήθεια του software που περιέχεται στη συσκευασία τους, οι δίσκοι των σειρών My Book Elite και My Book Studio, μπορούν να αποκτήσουν ένα όνομα το οποίο και απεικονίζεται στην ετικέτα τους. Επιπλέον μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη hardware κρυπτογράφηση των δίσκων, οπότε θα εμφανιστεί και το εικονίδιο ενός λουκέτου στην ετικέτα.

Οι τιμές των μοντέλων της σειράς My Book Elite ξεκινούν από τα 170 δολάρια και φθάνουν έως τα 280 δολάρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;