Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΕΝΤΙΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Εντίνιο: «Μπορούμε να προκριθούμε...»

07/10/2009, 13:12 | Διαβάστηκε 175 φορές Αποστολή

Οι τραυματισμοί βασικών στελεχών έφεραν τον Εντίνιο από τον πάγκο της Μάλαγα στην εθνική Πορτογαλίας για τα εντός έδρας ματς απέναντι στην Ουγγαρία και τη Μάλτα. Ο 26χρονος επιθετικός δήλωσε ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, παρότι η ομάδα του έχει λιγοστές ελπίδες να προκριθεί στα μπαράζ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Χαίρομαι πολύ για την κλήση. Ήταν κάτι που δεν περίμενα. Ευχαριστώ τον κύριο Κεϊρός για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στους αγώνες με Ουγγαρία και Μάλτα και ελπίζω να προκριθούμε. Έπρεπε να ήμασταν σε καλύτερη θέση και να μην περιμέναμε αποτελέσματα άλλων. Όμως πιστεύουμε ακόμη πως θα είμαστε παρόντες στα τελικά του Μουντιάλ και θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής», δήλωσε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τραυματίας, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί ο Εντίνιο είναι αυξημένες. «Ασφαλώς δεν πάω για να αντικαταστήσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι σπουδαίος παίκτης, ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ απλός και έχουμε πολύ καλή σχέση», τόνισε ο «Έντι».

Η Πορτογαλία είναι τρίτη στον πρώτο όμιλο με 13 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τη Δανία και δύο από τη Σουηδία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;