Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΗΡΕΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

  • Ποδόσφαιρο / Προκριματικά Μουντιάλ

    Καπέλο: «Συνήθως δεν μιλάω για διαιτητές, αλλά…» (video) 11/10/2009, 13:24

    Επίθεση κατά του διαιτητή της αναμέτρησης Ουκρανία-Αγγλία, Νταμίρ Σκόμινα, εξαπέλυσε ο Φάμπιο Καπέλο, ύστερα από την ήττα (1-0) των «λιονταριών» στο «Dnipro Arena» για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Άγγλοι έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό μια θέση για τη Νότιο Αφρική, όμως η χθεσινή τους ήττα είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το νικηφόρο τους σερί στον 6ο όμιλο.

  • Υπόλοιπα Αθλήματα / Γενικά

    Χιροσίμα και Ναγκασάκι για τους Ολυμπιακούς του 2020… 11/10/2009, 13:03

    Συνυποψηφιότητα με μήνυμα υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης, είναι αυτή που κατέθεσαν η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020. Εξήντα τέσσερα χρόνια μετά την μεγάλη τραγωδία, οι δύο πόλεις δείχνουν διατεθειμένες να διοργανώσουν από κοινού τον ιστορικό θεσμό, στέλνοντας στα πέρατα του κόσμου μηνύματα ενότητας…

  • (Photo: Action Images)

    Ποδόσφαιρο / Ελλάδα

    Γκερέιρο: «Υπάρχει χρόνος για ανάκαμψη»! 11/10/2009, 12:58

    Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ έχει χρόνο να επανέλθει σε τροχιά τίτλου, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και το -11 από την κορυφή, εξέφρασε σε συνέντευξή του στη «Real News» ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο νεοαποκτηθείς Πολωνός μεσοεπιθετικός δείχνει να έχει αντιληφθεί πλήρως τη «δίψα» της ομάδας και του κόσμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ορισμένες λανθασμένες υποδείξεις των διαιτητών έχουν βλάψει την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του.

  • (Photo: Actionimages).

    Ποδόσφαιρο / Ελλάδα

    Ηρεμία μετά τη νίκη… 11/10/2009, 12:47

    Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, ύστερα από τη νίκη (5-2) με αντίπαλο τη Λετονία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πολλά τα σενάρια για το αν η «γαλανόλευκη» θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής ή θα δει από την τηλεόραση το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Φουλ για τα μπαράζ», δήλωσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

  • Υπόλοιπα Αθλήματα / Γενικά

    Παλιά του τέχνη κόσκινο 11/10/2009, 12:30

    Το τένις είναι σαν το ποδήλατο. Αν το μάθεις, δεν το ξεχνάς. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει ο Αντρέ Αγκάσι. Ο Αμερικανός πρώην νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης τενίστας, επικράτησε του αντιπάλου του από την Νότιο Αφρική, Γουέιν Φερέιρα με 2-0 σετ (6-3 και 6-3) στο πλαίσιο τουρνουά παλαιμάχων παικτών και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του «Cancer Treatment Centers of America»

  • Ποδόσφαιρο / Ιταλία

    Προτάθηκε στην Φιορεντίνα ο Ντρέντε! 11/10/2009, 12:23

    Τόσο καιρό δεν έβρισκε πρόταση που να την ικανοποιεί και τώρα που της… ξέμεινε αποφάσισε να τον δώσει όσο- όσο! Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με την «La Nazione», προσέφερε τον Ρόιστον Ντρέντε στην Φιορεντίνα έναντι αγνώστου- μέχρι στιγμής- ποσού. Σίγουρα, πάντως, δεν θα είναι ύψους 15εκατ. ευρώ που ζητούσε το καλοκαίρι για να τον πουλήσει!

  • Ένα… κουβάρι οι παίκτες της Ιταλίας.

    Ποδόσφαιρο / Προκριματικά Μουντιάλ

    Λίπι: «Θα ήταν μεγάλη αδικία…» 11/10/2009, 12:22

    Την άποψη ότι αν η Ιταλία γνώριζε την ήττα από το Έϊρε θα ήταν «τεράστια αδικία» εξέφρασε ο Μαρτσέλο Λίπο, μετά την ισοπαλία (2-2) των «ατζούρι» στο Δουβλίνο.

  • Ποδόσφαιρο / Προκριματικά Μουντιάλ

    «Πονοκέφαλος» οι απουσίες για τον Ντελ Μπόσκε 11/10/2009, 12:18

    Τις υπηρεσίες των Ντάνιελ Γουΐθα, Κάρλος Μαρτσένα, Κάρλες Πουγιόλ και Σεσκ Φάμπρεγκας θα στερηθεί ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Βοσνία και Εζεγοβίνη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

  • (Photo: Action Images)

    Μπάσκετ / Ευρώπη

    Ανάχωμα πρόκρισης 11/10/2009, 12:15

    Το Μαρούσι αντιμετωπίζει απόψε την Άλμπα στο Βερολίνο (18:00) και θέλει νίκη ή ήττα μέχρι οκτώ πόντους για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιβλήθηκε με 79-70 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και πάει στη γερμανική πρωτεύουσα για να δώσει το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του.

  • Ποδόσφαιρο / Προκριματικά Μουντιάλ

    Ιμπραΐμοβιτς: «Άδικο να μείνουμε εκτός Μουντιάλ»! 11/10/2009, 11:55

    Απογοητευμένος με την τροπή που πήρε η υπόθεση πρόκριση για την εθνική του ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αμέσως μετά την ήττα από τη Δανία (1-0), η οποία σε συνδυασμό με τη νίκη της Πορτογαλίας άφησε τη Σουηδία στην 3η θέση του ομίλου, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να χωνέψει ότι- κατά πάσα πιθανότητα- δεν θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;