Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΑΕΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ...ΜΕ ΠΛΟΙΟ


ετικός στη Λιβαδειά

02/10/2009, 23:30 | Διαβάστηκε 2596 φορές Αποστολή

Με πολλές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος των τελευταίων εβδομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού το Σάββατο(3/10) ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, πέρα από τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο νέος κόουτς των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να αλλάξει και το σύστημα που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν οι Πειραιώτες(4-5-1) σε 4-4-2.

Από την άλλη πλευρά η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η πρώτη στην έδρα του Λεβαδειακού με τον Κίκε Ερνάντεθ στον πάγκο. Ο πρώην κόουτς του Άρη, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ευελπιστεί να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές, ξέροντας ότι κάτι τέτοιο θα τονώσει την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο, ολοκλήρωσε ο Λεβαδειακός. Οι παίκτες των «πρασίνων» προπονήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο, υπό της οδηγίες του Κίκε Ερνάντεθ, ο οποίος μετά το τέλος του προγράμματος, ανακοίνωσε τους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν την αποστολή για το σαββατιάτικο ματς.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Μπλάζιτς, Καρακώστας, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μαρτορέλ, Μασάδο, Σερζίνιο, Π. Κόστα, Μπαλβορίν, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Αγκάλι, Ταραλίδης, Κόλτσης, Μπάρκογλου, Χαλούλος, Αλεξίου, Ναπολεόνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ζίκο, σκέφτεται να δώσει ανάσες σε ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές που νιώθουν αρκετά καταπονημένοι τον τελευταίο καιρό. Εκτός ενδεκάδας αναμένεται να μείνουν οι Λεντέσμα, Λεονάρντο και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Τάσος Πάντος, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Έντονο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ενώ στην 20άδα της αποστολής για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό συμπεριλήφθηκε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Τη θέση των Λεντέσμα, Λεονάρντο και Αβραάμ Παπαδόπουλου θα πάρουν οι Στολτίδης, Όσκαρ και Μήτρογλου. Ο Ζίκο σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-2.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής ποδοσφαιριστές:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Κ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Με το τέλος της σημερινής προπόνησης, η διοίκηση μοίρασε στους ποδοσφαιριστές ποσό περίπου 5 εκ. ευρώ, που έχει να κάνει με δόσεις συμβολαίων και το πριμ εισόδου της ομάδας στους ομίλους του champions league.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;