Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ

(Photo: Actionimages).
Το «παρών» στον σαββατιάτικο (16:45, Novasports 1) αγώνα με τη Νέα Καβάλα θα δώσει, εκτός απροόπτου, ο Κώστας Μενδρινός. Ο 24χρονος μέσος συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στο χθεσινό οικογενειακό διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα και δίνει μια πρόσθετη επιλογή στον Γιώργο Παράσχο, εν όψει του ματς με τους Καβαλιώτες.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Γιαννιωτών προσανατολίζεται να παρατάξει με επιθετικές βλέψεις την ομάδα, στοχεύοντας στη δεύτερη νίκη της ομάδας στη Superleague. Σε κάποια στιγμή της προπόνησης, ο 57χρονος τεχνικός δοκίμασε ένα σχήμα με τρεις κυνηγούς, χωρίς τον Μπακαγιόκο στην κορυφή της επίθεσης.

Την παραίτησή του από τη θέση του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ υπέβαλε χθες ο Ευθύμιος Μάντζιος, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στα Γιάννενα, μεταξύ Ελλήνων και ξένων παικτών που μετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκέφτονται στην ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσπάθεια του Βαγγέλη Αγγελή για συνεργασία με μια ιταλική ομάδα βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Ισως εντός των προσεχών ημερών να υπάρξουν νεότερα και να γίνει γνωστό ποια είναι αυτή η ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;