Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

ονίκης. ...»

Επιστολή-σοκ για το εμβόλιο της γρίπης

«E» 11/10 Η χρήση του εμβολίου δεν είνΗ χρήση του εμβολίου δεν είναι ασφαλής τονίζει προς την Εθνική Επιτροπή και το υπ. Υγείας ο πνευμονολόγος Π. Μπεχράκης και ασφαλής τονίζει προς την Εθνική Επιτροπή και το υπ. Υγείας ο πνευμονολόγος Π. Μπεχράκης ...»

Συνελήφθησαν ανήλικοι για ζημιές σε σχολείο

17:24 Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής τρεις ανήλικοι, (δύο αγόρια και ένα κορίτσι), οι οποίοι προκάλεσαν φθορές στο 30 Λύκειο Χαριλάου. ...»

Τους επιτέθηκαν για να τους ληστέψουν

17:22 Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μία γυναίκα 51 ετών, η οποία δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου επίθεση από άγνωστο, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε, στις Συκιές. ...»

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό

17:17 Ενα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην Ζάκυνθο, στο δημοτικό δημοτικό δρόμο Καλαμακίου - Λαγανά, στο δήμο Λαγανά. ...»

Πληρώνει για τον θάνατο οπλίτη

«E» 11/10 Δικαστήριο έκρινε ότι το κράτος οφείλει να μεριμνά για την υγεία των στρατευμένων και δικαίωσε την οικογένεια οπλίτη που πέθανε ενώ υπηρετούσε, υποχρεώνοντάς το να της καταβάλει 430.000 ευρώ ...»

Δεν δίνουν γονική άδεια στους στρατιωτικούς

«E» 11/10 Και οι στρατιωτικοί δικαιούνται άδεια για την ανατροφή των παιδιών τους, όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, με βάση την αρχή της ισότητας, το ευρωπαϊκό δίκαιο, αλλά και αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων. ...»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;