Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ---ΟΧΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ- Ανακοίνωση

Ο αγώνας ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 17/10/2009 με ώρα έναρξης 19.00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε για πρώτη φορά φέτος να δώσει εισιτήρια στε φιλοξενούμενη ομάδα και έτσι οι φίλαθλοί μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το σύνδεσμό μας, για την καλύτερη οργάνωση της μετακίνησης των οπαδών μας , ενώ από σήμερα άρχισαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια του αγώνα. Εξελίξεις φαίνονται να υπάρχουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο Θ. Ζαγοράκης με επιστολή του στα Μ.Μ.Ε, δήλωσε την παραίτησή του.

Περισσότερα...

Προϊστορία αγώνων ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αρνητική είναι η προϊοστορία των αγώνων της αγαπημένης μας ομάδας με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στα αξιοσημείωτα πάντως είναι ότι έχουμε παίξει με τον ΠΑΟΚ σαν γηπεδούχο 14 φορές στην Τούμπα και 1 φορά στην Καβάλα, όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν τιμωρημένη. Το παράλογο στην υπόθεση, βέβαια τότε ήταν ότι εμείς μετακινηθήκαμε πιο μακριά.....

Περισσότερα...

ΠΑΣ-Καβάλα 2-1... Να περάσει ο επόμενος.

Για ακόμη φορά ο νόμος των "Ζωσιμάδων", τέθηκε σε εφαρμογή. Η αγαπημένη μας ομάδα νίκησε την φιλόδοξη ομάδα της Καβάλας, με σκόρερ τον περσινό συνήθη ύποπτο, τον Γιώργο Σαϊτιώτη, που αποθεώθηκε από 6.500 φιλάθλους οι οποίο φώναζαν ρυθμικά το όνομά του. Τα δύο γκολ που πέτυχε έδωσαν την νίκη στην ομάδα μας, και τα πανηγύρισε στον πάγκο της ομάδας μας μαζί με τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη.

Περισσότερα...

Αελ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0, μας άξιζε η νίκη.

Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια έδρα με αρνητική παράδοση, αλλά σίγουρα ο βαθμός αυτός δεν μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενος σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα. Η ομάδα μας δικαιούταν την νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Προκλητικό το σπικάρισμα του κ. Καρμίρη, που είχε συναγωνιστή στο ρειτάλ υποκειμενικότητας το κ. Κολομητρούση... Άξιο αναφοράς το άδειο Αλκαζάρ, που δείχνει για μια ακόμη φορά ότι ο χαρακτηρισμός των φιλάθλων της ΑΕΛ, σαν "οπαδοί της χαράς" δεν βγήκε τυχαία. Άψογος ο σχεδιασμός και η εκτέλεση των μέτρων από την Αστυνομία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Α/Δ κ. Τσόλκα και στους άνδρες του.

Περισσότερα...

ΠΑΣ-Αεκ 1-1

Ισόπαλος 1-1, έληξε ο χτεσινός αγώνας με την ΑΕΚ. Η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για μια ακόμη αγωνιστική έπαιξε καλό ποδόσφαιρο,αποδεικνύοντας έτσι ότι δύσκολα θα περάσει φέτος κάποιος από τους ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ. Άψογοι οι φίλαθλοί μας για μια ακόμη φορά, ενώ θα το λέγαμε το ίδιο για τους υπόλοιπους.... καθώς υπήρξαν πολλές ομορφιές.... Κατάμεστο το Εθνικό μας Στάδιο, καθώς τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί από την δεύτερη μέρα της κυκλοφορίας τους. Για μια ακόμη Κυριακή αποδείχτηκε η αναγκαιότητα ενός κανούργιου γηπέδου που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων μας.

Περισσότερα...

ΑΡΗΣ-ΠΑΣ 1-0.. Όλα τα άλλα ήταν υπέροχα.

Η ομάδα μας γνώρισε την πρώτη της ήττα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα από όλους μας, καθώς πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σε εκτός έδρας αγώνα. Το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα την ομάδα μας καθώς μπορούσε κάλλιστα να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όπως ήταν αναμενόμενο τα κοράκια, έβαλαν και πάλι το χεράκι τους και εκ του αποτελέσματος, έδειξαν ότι πέτυχαν τους στόχους τους. Υπάρχουν πολλά βιντεάκια και πολλές φωτό από το γήπεδο του Άρη.

Περισσότερα...

ΝΕΑ

Ο αγώνας με τον Άρη ορίστηκε για το Σάββατο 12-9-2009 και ώρα 19.00. Ο σύνδεσμός μας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει κανονίσει να προμηθευτεί εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων μας στο Χαριλάου. Ο αγώνας με την ΑΕΚ ορίστηκε Κυριακή 4.45 μμ, ενώ με την Λάρισα Σάββατο 4.45 μ.μ.

Περισσότερα...

ΠΑΣ-Πανθρακικός 2-0

Φέρτε τον τρελογιατρό, να τον τρελάνουμε και αυτόν... Θα τρελαθώ... Νίκη με 2-0, με όλα τα παράδοξα που έγιναν σήμερα. Ο σύνδεσμός μας αφιερώνει τη σημερινή νίκη στην αείμνηστη Άννα Βασιλειάδη και στον αείμνηστο Μπάμπη Βαλερά που έχουν χάσει την μεγάλη μάχη με την επάρατο νόσο, γι' αυτό άλλωστε και δεν κρεμάστηκαν τα πανό του συνδέσμου μας. Θα είναι για πάντα μαζί μας και δεν θα τους ξεχνάμε ποτέ.

Περισσότερα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;