Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ο παο παιρνει πρωταθλημα η ελλαδα μουντιαλ















F1 liveSMS KAR SportDay

ΠΑΟ: Το σερί συνεχίζεται

06/10/2009, 08:42 | Διαβάστηκε 12328 φορές Αποστολή

(Photo: Actionimages).
Μια ακόμη νίκη πέτυχε χθες ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 4-0 της Λάρισας και πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος όντας πρώτος στη βαθμολογία. «Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου, να φέρω τον τίτλο πίσω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ που σημείωσε χθες δύο γκολ. Την ανάκληση της κλήσης του Γιούρκα Σεϊταρίδη από την Εθνική Ελλάδας ζήτησαν οι «πράσινοι».

Με το απόλυτο στη διακοπή…

Το ζητούμενο χθες για τον Παναθηναϊκό ήταν μια ακόμη νίκη που θα τον διατηρούσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αυτό συνέβη κόντρα στη Λάρισα. Οι πράσινοι πήραν το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι τους στη Σούπερ Λίγκα και έδωσαν συνέχεια στις νίκες επί της ΑΕΚ και της Ντιναμό Βουκουρεστίου για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ταυτόχρονα, μετά το μουδιασμένο πρώτο 45λεπτο το τριφύλλι πρόσφερε και θέαμα στους φιλάθλους του, που είδαν τον Τζιμπρίλ Σισέ να «ξεμπουκώνει» και να πετυχαίνει δύο γκολ. Ένα ακόμη ενθαρρυντικό στοιχείο για την ομάδα του Τεν Κάτε ήταν η εμφάνιση του Αλέξανδρου Τζόρβα που κράτησε το μηδέν όταν χρειάστηκε και πρόσθεσε μια ακόμη θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Σισέ: «Να φέρω τον τίτλο στον Παναθηναϊκό»

Εμφανώς ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του αλλά και τα δύο δικά του γκολ ήταν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επι της Λάρισας ο Τζιμπρίλ Σισέ.

«Ήταν μία δύσκολη νίκη. Η Λάρισα είναι καλή ομάδα. Προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Μας προκάλεσαν πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς, όμως, βγήκαμε στο δεύτερο με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά. Είχαμε το πνεύμα που έπρεπε, τη θέληση για τη νίκη και ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε γι' αυτή. Περίμενα αρκετό καιρό να σκοράρω. Ξέρετε όλοι ότι καμία φορά το να σκοράρεις είναι δύσκολο. Είναι πολύ όμορφο να πετυχαίνεις γκολ, αλλά όταν δεν τα καταφέρνεις, είναι δύσκολο. Ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα αλλά το ξαναλέω ότι μερικές φορές είναι δύσκολο. Εγώ είμαι πολύ δυνατός για να αντεπεξέλθω στην πίεση».

«Πάντα είμαι σκληρός με τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι μπορώ να κάνω πολύ όμορφα πράγματα. Όταν δεν τα πηγαίνω καλά, δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου. Έτσι είμαι από μωρό παιδί. Μερικές φορές είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν αυτή τη συμπεριφορά ακόμα και οι συμπαίκτες μου. Είμαι ήρεμος γιατί ξέρω ότι γνωρίζουν ότι αυτή είναι η συμπεριφορά μου. Αρχίζουμε να παίζουμε όλο και καλύτερα. Ξέρουμε ότι θα δύσκολο το επόμενο ματς με την Καβάλα, γιατί είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες. Πάντα ο δρόμος είναι δύσκολος όταν πρέπει να παίρνεις νίκες. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με το ίδιο ακριβώς πνεύμα, θα τους νικήσουμε».

Καταλήγοντας, ρωτήθηκε αν περιμένει με τις εμφανίσεις του να έρθει η κλήση στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. «Για να είμαι ειλικρινής, πάντα ελπίζω. Ξέρω, όμως, ότι θα είναι δύσκολο για μένα. Γι' αυτό προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου, να φέρω τον τίτλο πίσω στον Παναθηναϊκό. Έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή, βλέπω την κλήση στο Μουντιάλ σαν κερασάκι...».

Ο Σισέ την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την Ακτή Ελεφαντοστού προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα του και θα επιστρέψει το Σάββατο.

Ζήτησε ανάκληση του Σεϊταρίδη

Την ανάκληση της κλήσης του Γιούρκα Σεϊταρίδη ζήτησε με επιστολή που έστειλε στην Εθνική ομάδα ο Παναθηναϊκός. Στην επιστολή που έστειλε ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου, αναφέρει ότι: «Όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός φυσικά και συνεισφέρει και θα συνεχίσει να το κάνει με την παρουσία παικτών του στην Εθνική ομάδα. Στην περίπτωση του Σεϊταρίδη, όμως, πιστεύουμε ότι ο παίκτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί πριν περάσουν δύο εβδομάδες. Αυτό αναφέρουν και οι μετρήσεις που κάναμε στον παίκτη πριν από δύο μέρες, αλλά και οι αναφορές του εργοφυσιολόγου που έχουμε και του τεχνικού τιμ».

Μαζί με την επιστολή ο Παναθηναϊκός έχει στείλει και τις μετρήσεις του Σεϊταρίδη, που αποδεικνύουν ότι δεν είναι ικανός ακόμα να παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ επικοινώνησε ο Τάκης Φύσσας με τον Κώστα Αντωνίου και τον ενημέρωσε ότι θα μιλήσει με τον Ρεχάγκελ και θα υπάρξει απάντηση την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Η συνεδρίαση της ΓΗΠΕΛ

Στις 17:00 σήμερα το Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ θα συνεδριάσει και θα πάρει αποφάσεις για το μέλλον του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Μετά το τέλος των εκλογών, το αποτέλεσμα των οποίων, όπως εκτιμούν στο «τριφύλλι», δεν επηρεάζει την εξέλιξη του έργου, τα στελέχη της εταιρείας αυτό που θέλουν να ξεκαθαρίσουν είναι πώς θα γίνει η χρηματοδότηση του έργου.

Μετά τη συνεδρίαση θα ανακοινωθούν ορισμένες αποφάσεις και κατόπιν θα υπάρξουν επαφές με τους υπόλοιπους μετόχους του «τριφυλλιού». Θα ενημερωθούν για το τι χρειάζεται για να ξεκινήσουν τα έργα, τι εγγυήσεις απαιτούνται από την πολιτεία σε περίπτωση δικαίωσης του Μπάμπη Βωβού και φυσικά πώς θα χρηματοδοτηθεί το γήπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;