Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Μαριάννα Μπερερή: κοκαΐνη, ατζέντα και φίλοι στο Facebook Μαριάννα Μπερερή: κοκαΐνη, ατζέντα και φίλοι στο Facebook Το μοντέλο Μαριάννα Μπερερή συνελ

Μαριάννα Μπερερή: κοκαΐνη, ατζέντα και φίλοι στο Facebook
Μαριάννα Μπερερή: κοκαΐνη, ατζέντα και φίλοι στο Facebook

Το μοντέλο Μαριάννα Μπερερή συνελήφθη για εμπόριο κοκαΐνης στη showbiz. Ποια ονόματα βρίσκονται στην ατζέντα της και ποιοι οι διάσημοι φίλοι της στο Facebook;

Οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ατζέντα του μοντέλου που περιέχει πασίγνωστα ονόματα της showbiz. Θεωρούν οτι ένα μοντέλο της κλάσης της Μαριάννας Μπερερή δεν μπορεί να γνώριζε την αφρόκρεμα της showbiz μόνο από την επαγγελματική της ζωή και εξετάζουν αν πολλά από τα ονόματα που αναφέρονται εκεί ήταν πιθανοί πελάτες της.

Εκτός από την άσταση κοσμική της ζωή, η Μαριάννα Μπερερή ήταν απρόσεκτη και στο Facebook. Δεν φρόντισε να απαγορεύσει την πρόσβαση του οποιουδήποτε στο προφίλ της και έτσι ο καθένας μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες της και την λίστα των φίλων της.

Στη δημόσια, κατά δική της επιλογή, λίστα των «φίλων» της βρίσκουμε πληθώρα «φουσκωτών» ημίγυμνων αντρών σαν αυτούς που συχνάζουν στο Super Paradise της Μυκόνου και στην Πούντα της Πάρου. Εντύπωση κάνει το γεγονός οτι οι περισσότεροι έχουν ανοιχτά προφίλ εκθέτοντας γυμνές φωτογραφίες τους σε κοινή θέα. Στη λίστα των φίλων της Μαριάννας Μπερερή βρίσκουμε και γνωστά ονόματα της showbiz, μεταξύ των οποίων τα εξής:

Δημήτρης Γιαμπουράς, μοντέλο
Φώτης Γιαννιώτης, μοντέλο
Γιάννης Σπαλιάρας, μοντέλο
Γιώργος Χρήστου, τραγουδιστής
Κώστας Κούντος, τραγουδιστής
Κώστας Σόμμερ, ηθοποιός
Λάμπης Λυβιεράτος, τραγουδιστής
Νάταλι Θάνου, τραγουδίστρια-μοντέλο
Θάνος Πετρέλης, τραγουδιστής
Ηλίας Πανταζόπουλος, μάνατζερ
Γιάννης Βαρδής, τραγουδιστής
Λάμπρος Κωσταντάρας, δημοσιογράφος

Τα παραπάνω πρόσωπα πιθανότατα δεν είχαν ιδέα για τις δραστηριότητες της Μαριάννας Μπερερή εκτός μόντελινγκ, αλλά μας δίνουν μια ιδέα για το πόσο μεγάλος μπορεί να είναι ο κύκλος του μοντέλου. Τις τελευταίες ώρες ο αριθμός των φίλων της Μαριάννας Μπερερή στο facebook μειώνεται συνεχώς καθώς πολλοί σπεύδουν να την διαγράψουν μετα τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου με την κόκα.

Διαβάστε ποια είναι η Μαριάννα Μπερερή, πώς μοίραζε την κοκαΐνη στους φίλους της και πώς εγινε η σύλληψη της.

Ακολουθείστε το Fimes.gr στο facebook και στο twitter.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;