Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ο θρυλος στο NBA

Γιαννάκης: «Μεγάλη τιμή»

07/10/2009, 12:16 | Διαβάστηκε 4855 φορές Αποστολή

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τις ΗΠΑ, όπου θα δώσει δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια με Σαν Αντόνιο Σπερς και Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο Παναγιώτης Γιαννάκης χαρακτήρισε μεγάλη τιμή τη συμμετοχή των «ερυθρολεύκων» σε αυτά τα ματς. «Πάμε να παίξουμε απέναντι σε δύο σπουδαίες ομάδες και είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να συμμετέχει σ’ αυτά τα παιχνίδια. Στο μυαλό μας φυσικά είναι να δουλέψουμε και να κερδίσουμε απ’ αυτά τα δύο παιχνίδια κοιτώντας το καθένα ξεχωριστά.

Οι Σπερς με τους οποίους παίζουμε αρχικά είναι μια σπουδαία ομάδα που καθοδηγείται από ένα σπουδαίο προπονητή. Ό,τι κι αν πούμε θα είναι λίγο», τόνισε ο «δράκος» και πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε ως στόχο να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά κι απ’ αυτό στο Κλίβελαντ. Θέλουμε να δούμε πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε στις διαφορετικές συνθήκες και να σκεφτόμαστε αυτές τις διαφορές. Μόνο να μάθουμε έχουμε απ’ αυτά τα παιχνίδια».

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε στις 6 τα ξημερώματα από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Φρανκφούρτη κι από εκεί το Χιούστον. Στη συνέχεια με νέα πτήση τσάρτερ οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στο Σαν Αντόνιο που είναι ο αρχικός τους προορισμός. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσουν τους Σπερς και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Κλίβελαντ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;