Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΑΠΟΕΛ =ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΑΠΟΕΛ έπεσε... μαχόμενος απέναντι στην Τσέλσι στο «ΓΣΠ» για το Champions League, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί πως ίσως η ομάδα του άξιζε το βαθμό της ισοπαλίας.

«Tο τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πίκρα, γιατί δεν είναι αυτό που θέλαμε. Εξάλλου κανείς δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει. Είχαμε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κάποιο γκολ και να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος αλλά δεν το πετύχαμε. Yπήρχε άγχος στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπου δεν μπορούσαμε να δημιουργήσoυμε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα παρουσιάστηκε περισσότερο αποφασισμένη, και κατά διαστήματα καλύτερη από την Τσέλσι και ίσως να δικαιούμαστε κάτι καλύτερο», τόνισε ο προπονητής των «γαλαζοκίτρινων».

Ο μέσος του ΑΠΟΕΛ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, από την πλευρά του είπε: «Δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε αλλά η Τσέλσι έβαλε ένα όμορφο γκολ και τελικά χάσαμε. Η Τσέλσι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε κάθε παίκτη, επειδή τα δώσαμε όλα».

Η Κυπρος,μπορει με δυο ομαδες περυσι και φετος να υπερηφανευεται οτι βαση πληθυσμου ειναι ικανη να προσφερει χαρα στην νεα γενια παιδιων ...Η δουλεια ανταμοιβεται...Εχουμε αλλωστε το ιδιο DNA..Ειναι δικες μας ομαδες με δικους μας παιχτες ..Απλα μας αποδυκνειουν οτι στην Ελλαδα λειπει μερικες φορες η θεληση ..ταλεντο υπαρχει ...Πως να φανει αν υπαρχουν ανεπαρκεις ανιχνευτες κερδους..δεν γινονται ολα με τα λεφτα ουτε για τα λεφτα ....ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΠΡΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;