Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΠΟΙΟΣ ΚΛΟΥΝ ,,,,,,,ΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Την αγωνιστική ήττα (2-0) του Ολυμπιακού από την Αρσεναλ στο «Εmirates» του Λονδίνου ακολούθησε η ισοπέδωση του προφίλ των πρωταθλητών Ελλάδας από τον φλεγματικό αγγλικό Τύπο. «Για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνααυτός που χώριζε την Αρσεναλ από τη νίκη ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ» έγραψε ο «Guardian», χαρακτηρίζοντας τον Αντώνη Νικοπολίδη σωσία του αμερικανού ηθοποιού του Χόλιγουντ και σχεδόν... ανίκανους τους παίκτες του κ. Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος γιόρτασε τη συμπλήρωση 13 ετών στον πάγκο των Κανονιέρηδων. «Ηταν έκπληξη μια ομάδα με προπονητή τον Ζίκο να παίζει κλεισμένη πίσω από τη σέντρα, ωστόσο η αναποτελεσματικότητα των επιθετικών της Αρσεναλ ήταν το στοιχείο που ανέδειξε τον Νικοπολίδη σε ήρωα. Αλλες φορές σούταραν χλιαρά,άλλες άστοχα και τις περισσότερες σημαδεύοντας τον τερματοφύλακα της ελληνικής ομάδας» έγραψαν οι «Τimes» του Λονδίνου.

Η πάντα καυστική «Sun» επέλεξε να χρησιμοποιήσει όλα τα... κλισέ. «Ενας αρχαίος Ελληνας απέτρεψε τον θρίαμβο της Αρσεναλ» έγραψε, συμπληρώνοντας ότι «ο γκριζομάλλης τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μοιάζει περισσότερο με 68χρονο, παρά με 38χρονο, ωστόσο λύγισε μόλις 12 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα.Ως εκείνο το σημείο ήταν βράχος σαν την Ακρόπολη».

Εκτός από την αποθέωση του τερματοφύλακα των Ερυθρολεύκων, του οποίου το εγκώμιο έπλεξε και ο κ. Βενγκέρ λέγονταςότι «ο Νικοπολίδης ήταν ιδιοφυής και φανταστικός,μπορείς να καταλάβεις γιατί έπαιζε τόσα χρόνια στην εθνική ομάδα», ο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;