Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΕΚΛΕΒΕ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Εκλεβε ντυμένος αστυνομικός!

E-GO ΕΘΝΟΣΠΟΡ 20/10/2009

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !

Κάποιος μπορεί να το χαρακτηρίσει... κατάντια. Κάποιος άλλος κωμικοτραγικό. Πάντως το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Ρώμη με πρωταγωνιστή τον παλαίμαχο πυγμάχο Ντάνιελ Ντουμιτρέσκου, αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Πριν από μερικά 24ωρα ο Ρουμάνος Ολυμπιονίκης συνελήφθη από την αστυνομία στρατού της Ιταλίας επειδή... έκλεβε ντυμένος αστυνομικός! Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό!

Αν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ ανέβηκε στο δεύτερο βάθρο των νικητών, ο Ντουμιτρέσκου δεν απολαμβάνει πια τις δάφνες του παρελθόντος. Αντίθετα, προσπαθεί να τις βρει στις τσέπες των ξένων. Με στολή αστυνομικού, ο 41χρονος Ρουμάνος, αφού ξυλοκόπησε έναν Γερμανό τουρίστα στην πλατεία του Βατικανού, του άρπαξε το πορτοφόλι και προσπάθησε να τραπεί σε φυγή. Ομως, οι «καραμπινιέροι» της Ρώμης τον έπιασαν και του πέρασαν αμέσως χειροπέδες.

Το «κόλπο» το εφάρμοζε εδώ και πολύ καιρό, αφού πλησίαζε τους ανυποψίαστους τουρίστες και τους ζητούσε με την επίδειξη του ειδικού σήματος να του... παραδώσουν τα πορτοφόλια τους. Ο Ντουμιτρέσκου ανήκε στην κατηγορία των 57 κιλών όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη Σεούλ το 1988 (σ.σ. έχασε στον τελικό σε 1.41 από τον Ιταλό Τζιοβάνι Παρίζι), ενώ ήρθε 5ος τέσσερα χρόνια αργότερα στη Βαρκελώνη. Γ. ΚΟΥΒΑΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;