Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Β ΕΘΝΙΚΗ 1 Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

  • Μόνη πρώτη η Κέρκυρα… 11/10/2009, 17:57

    Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην Κέρκυρα, οι Φαίακες επικράτησαν 4-2 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Στραβοπάτημα» για τον Εθνικό, καθώς έμεινε στο 1-1 με το Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» φτάνοντας τους οχτώ βαθμούς, όσους έχει και η Δόξα Δράμας μετά τη σημερινή σπουδαία νίκη (2-0) στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα.

  • Κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος 10/10/2009, 20:20

    Την άποψη ότι η Ηλιούπολη ήταν η ομάδα που έπρεπε να είχε πάρει το «τρίποντο» στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ιωνικό εξέφρασε ο Νίκος Παντέλης. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας και ο προπονητής της «νεοφώτιστης» ομάδας υποστήριξε ότι οι παίκτες του είχαν καλύτερη αγωνιστική παρουσία από του Ιωνικού, αλλά τα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή τους «φρέναραν».

  • «Σταυρός» στην Ηλιούπολη… 10/10/2009, 18:03

    Έναν πόντο και μοιρασμένες εντυπώσεις αποκόμισαν Ηλιούπολη και Ιωνικός, από το παιχνίδι που συνέχισε την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 -μην κατορθώνοντας έτσι, ούτε και σήμερα, να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν στο σκορ με τον Καφάσο οι Νικαιώτες, ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαρμιέντο οι γηπεδούχοι.

  • «Θρίλερ»… ποιότητας στην Κρήτη 09/10/2009, 21:07

    Ντέρμπι αντάξιο της Superleague προσέφεραν ΟΦΗ και Πανσερραϊκός στο Ηράκλειο, για την «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική. Σε ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ, πολλές συγκινήσεις και αναπάντεχες ανατροπές, οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 -χωρίς να ξέρουν αν τελικά πρέπει να… χαρούν ή να λυπηθούν από την εξέλιξη. Αγρίτης και Ζορμπάς τα γκολ για τους Κρητικούς, είχαν ανατρέψει μέσα σε ένα δίλεπτο το σκορ -με τους Παπαδόπουλο και Αθανασιάδη- οι Σερραίοι.

  • Με… «άρωμα» Super League! 08/10/2009, 19:20

    Το αυριανό (9/10), σπουδαίο ντέρμπι, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πανσερραϊκό στο Ηράκλειο της Κρήτης, ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Η σερραϊκή ομάδα θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα (στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεντί Κουλέ») για να αποσπαστεί κι άλλο από τους διώκτες της, ενώ ο ΟΦΗ θέλει το «τρίποντο» για να φτάσει τα «λιοντάρια». Χωρίς τον Σταυρακάκη θα παραταχθούν οι Κρητικοί, σημαντική προσθήκη ο Παπάζογλου στον Πανσερραϊκό.

  • (Photo: Action Images)

    Καλογιάννης: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι ενιαίο» 06/10/2009, 21:38

    Ενωτικός και αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση στις οικονομικής φύσεως διαφορές που έχουν προκύψει με τη Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης.

  • Το πρόγραμμα της Β’ Εθνικής 05/10/2009, 16:35

    Σε τέσσερις δόσεις, όπως άλλωστε συμβαίνει από την αρχή της φετινής σεζόν, θα διεξαχθεί και η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Ο αγώνας ΟΦΗ-Πανσερραϊκός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών λόγω της τιμωρίας του ηρακλειώτικου συλλόγου.

  • Κουράκης: «Αποχωρώ αν επαναληφθούν επεισόδια» 03/10/2009, 16:02

    Την έντονη δυσαρέσκειά του για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ματς του ΟΦΗ με τον Αγροτικό Αστέρα εξέφρασε ο Γιάννης Κουράκης. Ο «ισχυρός άνδρας» της κρητικής ΠΑΕ απείλησε ακόμη και με αποχώρηση σε περίπτωση που παρουσιαστούν ξανά φαινόμενα βίας στα παιχνίδια της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;