Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ -ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ

δόσφαιρο / Προκριματικά Μουντιάλ / Πατσατζόγλου: «Καθήκον μας οι νίκες»

Πατσατζόγλου: «Καθήκον μας οι νίκες»

06/10/2009, 21:27 | Διαβάστηκε 712 φορές Αποστολή

(Photo: Action Images)
«Πρώτη» χωρίς κόσμο

«Πρώτη» χωρίς κόσμο

Με το νέο πρόβλημα να ακούει στο όνομα Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει της αναμέτρησης με την Λετονία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Καθήκον μας να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια» δήλωσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου, «να μη γίνει ό,τι και τον Σεπτέμβριο» τόνισε ο Γιάννης Αμανατίδης.

Στις 18:30 το απόγευμα, οι Έλληνες διεθνείς υπό τις οδηγίες του Ότο Ρεχάγκελ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού γηπέδου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με τον κόσμο να απουσιάζει από τη μοναδική ανοιχτή προπόνηση μέχρι την ημέρα του αγώνα. Ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να μην ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα οι Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Βύντρα από πλευράς Παναθηναϊκού καθώς και ο Φωτάκης του ΠΑΟΚ αφού θεώρησε ότι ήταν επιβαρυμένοι από τις χθεσινές αναμετρήσεις της ομάδας τους, χθες στην Super League.

Ωστόσο, προέκυψαν και δυο προβλήματα. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν προπονήθηκε αφού νιώθει ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα αύριο και την Πέμπτη καθώς και συγκεκριμένη θεραπεία, προκειμένου να αποφασιστεί την Παρασκευή αν θα τεθεί στη διάθεση του Ρεχάγκελ για τη βασική ενδεκάδα. Οι απουσίες των Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Σωτήρη Κυργιάκου λόγω τιμωρίας καθιστούν εξαιρετικά σημαντική την παρουσία του παίκτη της Τζένοα, η οποία θα κριθεί πάντως την τελευταία στιγμή. Το άλλο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Γιώργο Σαμαρά αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό. Ο επιθετικός της Σέλτικ έχει ένα αιμάτωμα στην περόνη αλλά από αύριο θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο για τους διεθνείς, σπριντάκια χωρίς μπάλα και στη συνέχεια δίτερμα προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά ο Ρεχάγκελ την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότεροι παίκτες του.

Κανονικά προπονήθηκε ο Σεϊταρίδης
Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο άσος του Παναθηναϊκού δεν ήταν στην αποστολή κόντρα σε Ελβετία και Μολδαβία όμως αυτή τη φορά κλήθηκε κανονικά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Ο Χενκ Τεν Κάτε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Λάρισα εξέφρασε την άποψη, ότι ο Σεϊταρίδης δεν πρέπει να αγωνιστεί αφού έχει στα πόδια του μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα του ωστόσο ο Ρεχάγκελ τον έβαλε να προπονηθεί σήμερα κανονικά με τους υπόλοιπους διεθνείς. Τη συμμετοχή του Γιούρκα θα την αποφασίσει ο Γερμανός τεχνικός την Παρασκευή.


«Καθήκον μας η νίκη»
Ο Χρήστος Πατσατζόγλου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και τόνισε «Καθήκον μας είναι να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια. Αν παίξουμε όπως μπορούμε θα τα καταφέρουμε»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αμανατίδης δήλωσε ότι η Εθνική πάει στα δυο τελευταία παιχνίδια με αποκλειστικό στόχο τις ισάριθμες νίκες. «Δεν πρέπει να γίνει ό,τι έγινε τον Σεπτέμβριο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να έχουμε τύχη, η οποία μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα δούμε πως θα παίξει η ομάδα, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο» δήλωσε ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ρεχάγκελ έχει καλέσει στην αποστολή της Εθνικής του: Χαλκιά, Σηφάκη, Τζόρβα, Α. Παπαδόπουλο, Κυργιάκο, Παπασταθόπουλο, Μόρα, Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Σεϊταρίδη, Νίνη, Τζιόλη, Πλιάτσικα, Μάκο, Φωτάκη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Πατσατζόγλου, Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Αμανατίδη, Σαμαρά και Μάντζιο.

Η επόμενη προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους και θα την παρακολουθήσουν μόνο παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα και το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;