Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΟΣΦΠ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ

ΟΣΦΠ: Οι μεταγραφικές φήμες και η διάψευση

06/10/2009, 07:51 | Διαβάστηκε 14874 φορές Αποστολή

(Photo: Actionimages).
Στην κορυφή της λίστας των ποδοσφαιριστών που παρακολουθεί ο σκάουτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων βρίσκεται ο Μπράιαν Οβιέδο. Πρόκειται για τον 19χρονο αριστερό μπακ της Κόστα Ρίκα. Ο νεαρός παίκτης πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και δεν είναι λίγοι οι «κατάσκοποι» (και μάνατζερ) που μιλούν για εκείνον. Ο Οβιέδο ανήκει στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα και δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για την απόκτησή του.

Εκτός του νεαρού Κοσταρικανού, ο κ. Μπαρμπαλιάς έχει σχηματίσει καλή άποψη και για ορισμένους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι νεαροί σε ηλικία, αλλά η τιμή τους είναι ιδιαίτερα υψηλή. Πρόκειται για τον Τεϊξέιρα, τον Σίρο και τον Κάρντετς, τον οποίο αποκαλούν και «λευκό Αντριάνο».

Ωστόσο, υπάρχουν παίκτες που οι Πειραιώτες μπορούν να αποκτήσουν πιο εύκολα, αφού η τιμή τους δεν ξεπερνάει ακόμα τα 3 εκατ. ευρώ. Πρόκειται τον Μαϊκόν (ακραίος μέσος της Φλουμινένσε) και τον Μποκίτα (κεντρικός μέσος της Κορίνθιανς), για τους οποίους έχουν ακουστεί καλά λόγια.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του κ. Μπαρμπαλιά στην Αίγυπτο βρίσκεται άνθρωπος που τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Ζίκο και μετά το τέλος της διοργάνωσης θα ενημερώσει τον προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Την ίδια ώρα, η παρουσία του Ζίκο στη Βραζιλία έχει προκαλέσει «όργιο» φημών εν όψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, ακούγεται ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει επαφές με κάποιους παίκτες, προκειμένου στην αρχή του χρόνου να έρθουν στο Λιμάνι. Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, όπως του Αντριάνο (της Φλαμένγκο), του Ντιέγκο Σόουζα (της Παλμέιρας) και του Μεζένγκα (της Φλαμένγκο).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για έναν επιθετικό-σφαίρα και έναν αριστερό μέσο. Παρόλα αυτά, η διοίκηση του συλλόγου δεν επιβεβαιώνει τα παραπάνω σενάρια και τονίζει ότι «αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές, ούτε πρόκειται να το κάνουμε αυτή την περίοδο. Δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση».

Δεν ρισκάρει ο Γκαλέτι

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Ολυμπιακού, όμως το τελευταίο διάστημα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι εργάζεται καθημερινά για να καλύψει το χαμένο έδαφος από τους τραυματισμούς που είχε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πηγαίνει κάθε μέρα στου Ρέντη και προπονείται υπό τις οδηγίες του Βραζιλιάνου προπονητή, Μοράσι Σαντάνα.

Ο 29χρονος παίκτης βιάστηκε να επανέλθει από τον πρώτο του τραυματισμό και ύστερα από δύο ημέρες έπαθε νέα θλάση. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Γκαλέτι δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να ρισκάρει, αφού κατάλαβε ότι δεν έπρεπε να είχε παίξει στο παιχνίδι με την Καβάλα. Αν όλα πάνε καλά για τον «Λούτσι», θα αγωνιστεί στον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης (στις 20/10) στην 3η αγωνιστική του Champions League.

Από την πλευρά του, ο κ. Σαντάνα από αύριο θα έχει πολλή δουλειά, αφού θα δουλέψει με τους παίκτες του Ολυμπιακού στον τομέα της φυσικής κατάστασης, τομέας που χρειάζεται άμεση βελτίωση. Όσον αφορά τον Ζίκο, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θέλει να περάσει τη φιλοσοφία του και η ομάδα να αγωνίζεται με επιθετικούς προσανατολισμούς.

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό υπήρξαν περισσότεροι συνδυασμοί, περισσότερες επιλογές και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, που είναι το σημαντικότερο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός υπολογίζει πολλά στον Ντιόγο, ενώ σκέφτεται να καθιερώσει το σύστημα 4-4-2, ειδικά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι αύριο η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη των Εντού και Σαντάνα, αφού η επιστροφή του Ζίκο θα καθυστερήσει μία ημέρα.

* Το «παρών» σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας του Ολυμπιακού θα δώσουν αύριο οι Αντώνης Νικοπολίδης, Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντιόγο Λουίς Σάντο στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του Καραϊσκάκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;