Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Στεφανίδου- Μενεγάκη

Θα εμφανιστούν την ίδια μέρα χωρίς μακιγιάζ στις εκπομπές τους!

Στεφανίδου- Μενεγάκη

Ποια προτιμάτε να δείτε χωρίς μακιγιάζ τη Δευτέρα;

Στην εκπομπή της, «Αξίζει να το Δεις», η Τατιάνα Στεφανίδου θέλοντας να προσεγγίσει τη γυναικεία μερίδα του τηλεοπτικού κοινού αποφάσισε να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ.

Η γνωστή παρουσιάστρια «τσαλακώνει» την εικόνα της στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Αξίζει να το Δεις» που θα προβληθεί τη Δευτέρα, σε μια προσπάθεια να δείξει πως τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς είναι πλασματικά, καθώς οι γυναίκες που εμφανίζονται στην τηλεόραση και τα περιοδικά έχουν πρώτα περάσει από τα έμπειρα χέρια μακιγιέρ και κομμωτών. «Η εικόνα που βλέπεται είναι μια εικόνα κατασκευασμένη που έχει πάρει πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί. Δεν είμαι έτσι όταν ξυπνάω», δήλωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στην «Espresso».

Καθώς η δημοφιλής παρουσιάστρια προσπαθεί μέσα από αυτή την εκπομπή να περάσει το μήνυμα ότι κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπάει τον εαυτό της, δεν θα διστάσει να εμφανιστεί άβαφη εκθέτοντας στον τηλεοπτικό φακό τα όποια σημάδια μπορεί να έχει αφήσει ο χρόνος στο πρόσωπό της. Η ίδια αναφέρει: «Τα πρότυπα που προβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης μας καταπιέζουν όλους. Ακόμα και εμένα. Μη νομίζετε ότι δεν δυσκολεύτηκα να εμφανιστώ έτσι. Αγαπήστε τον εαυτό σας. Αγαπήστε τα πάντα πάνω σας και θα σας αγαπήσουν και οι άλλοι». Μάλιστα στο πλαίσιο της εκπομπής αυτής, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλοντας να δείξει στο τηλεοπτικό κοινό πως με το κατάλληλο styling όλες οι γυναίκες είναι εκθαμβωτικές επιστράτευσε τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος θα επιμεληθεί το look μιας νεαρής κοπέλας και θα τη μεταμορφώσει σε λαμπερή σταρ.

Μέχρι εδώ όλα καλά, μόνο που την ίδια ιδέα φαίνεται πως είχε το πρωί της Παρασκευής και η Ελένη Μενεγάκη. Καθώς ο προσωπικός της κομμωτής, Βασίλης Μπουλούμπασης, τη χτένιζε στο πλατό της εκπομπής της, η διάσημη παρουσιάστρια ανακοίνωσε στο κοινό της πως τη Δευτέρα -λίγες ώρες δηλαδή πριν την προβολή της μαγνητοσκοπημένης εκπομπής της Τατιάνας- θα εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες εντελώς αμακιγιάριστη! Το γεγονός αυτό προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, πολλά σχόλια στα blogs, καθώς, όταν η Ελένη αποφάσισε να βγει μπροστά μας χωρίς ίχνος make up, προβαλλόταν ήδη το τρέιλερ της Τατιάνας! Το περιβάλλον της Ελένης, πάντως, ισχυρίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη θα εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ μπροστά στο κοινό, άρα η ιδέα δεν ανήκει στην Τατιάνα — για την ακρίβεια, πριν από την Τατιάνα το έχει κάνει η Τάιρα Μπανκς στο αντίστοιχο show που παρουσιάζει στην Αμερική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;