Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

Η κατάθλιψη του Καραμανλή και το ταξίδι με τη Νατάσα

Η κατάθλιψη του Καραμανλή και το ταξίδι με τη Νατάσα
Η κατάθλιψη του Καραμανλή και το ταξίδι με τη Νατάσα

Ταξίδι στο εξωτερικό και μάλιστα αρκετών εβδομάδων ετοιμάζει ο Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσσα, που πήρε ήδη τρίμηνη άδεια άνευ αποδοχών. Πιθανόν να τους συνοδεύσει και ένα ζευγάρι φίλων που δεν σχετίζονται με την πολιτική.

Πρώτος προορισμός θα είναι η Γαλλία, όχι όμως το Παρίσι, αλλά ένα ησυχαστήριο στα μεσογειακά παράλια, και θα ακολουθήσει επίσκεψη για δουλειές και ψώνια στις ΗΠΑ, αναφέρει το zougla.gr. Το σχεδιαζόμενο ταξίδι στις ΗΠΑ θα εξαρτηθεί από την υγεία της μητέρας του. Την ίδια στιγμή, με αφορμή την άδεια που πήρε η Νατάσα Καραμανλή, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν πάλι φήμες για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της, συγκεκριμένα καρκίνο ή λευχαιμία.

Αυτές τις ημέρες ο Κώστας Καραμανλής δηλώνει κουρασμένος και πικραμένος, ενώ την κατάσταση επιδείνωσε η περιπέτεια της υγείας της μητέρας του, Αλίκης Καραμανλή. Συγκεκριμένα, αυτοί που τον είδαν μετά την αποχώρηση από το Μαξίμου μιλούν για έναν άνθρωπο στα όρια της κατάθλιψης, έχει κλειστεί στον εαυτό του, μιλάει ελάχιστα στους οικείους του και σχεδόν καθόλου στο τηλέφωνο. Του αρέσει να κάθεται πολλές ώρες μόνος του, διαβάζοντας αστυνομικά μυθιστορήματα και βλέποντας ταινίες στην συνδρομητική τηλεόραση. Αποφεύγει τις εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων και ενημερώνεται για τις εξελίξεις στη ΝΔ από ένα ολιγόλεπτο τηλεφώνημα συνεργάτη του. Τρώει ελαφριά και δεν έχει πολύ όρεξη.

Κοντινοί του άνθρωποι λένε οτι ο Καραμανλής συμπεριφέρεται λες και η πολιτική του προκαλεί έντονη ενόχληση και προσπαθεί να αποφύγει κάθε σχετικό ραντεβού, κυρίως τώρα. Οι φίλοι του, οι άνθρωποι που προτιμά να βλέπει πέρα από την οικογένειά του, είναι όλοι εκτός πολιτικού στίβου. Με τα άτομα που είχε καθημερινή συνεργασία τους τελευταίους μήνες δεν μιλάει πλέον καθόλου, και από την πρώην κυβέρνηση και το επιτελείο τού Μαξίμου συνομιλεί μόνο με τον Αντώναρο και έναν πρώην συνεργάτη τού Ρουσόπουλου που συνεργάστηκαν στενά τον τελευταίο καιρό. Ακόμη και οι Ζακυνθινός και Δασκαλάκης χάθηκαν από τον προσωπικό του ορίζοντα.

Οι ίδιες πηγές λένε οτι ο πρώην πρωθυπουργός σκέφτεται το μέλλον του. Επιδιώκει, τώρα που η ιδιότητα του πρωθυπουργού είναι ακόμη φρέσκια, να διασφαλίσει σχέση συνεργασίας με ξένο πανεπιστημιακό ίδρυμα, στο οποίο θα διδάσκει ως επισκέπτης καθηγητής. Λέγεται όμως οτι πρόσφατα εισέπραξε δύο διπλωματικά αλλά ξεκάθαρα «ευχαριστούμε, είμαστε πλήρεις» από αμερικανικά πανεπιστήμια διεθνούς ακτινοβολίας. Αυτό το γεγονός ενίσχυσε την καταθλιπτική του διάθεση. Τώρα ο πήχης έχει κατέβει, και ο πρώην πρωθυπουργός ελπίζει να κλείσει σύντομα κι αυτή η εκκρεμότητα.

Διαβάστε το δράμα της μητέρας του Καραμανλή και τις φήμες οτι θα παραιτηθεί από βουλευτής στις 8 Νοεμβρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;