Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

τελος το πρωταθλημα μαπγεβιτς

Μπάγεβιτς: «Μας έβγαλαν από το πρωτάθλημα»!

07/10/2009, 11:28 | Διαβάστηκε 7949 φορές Αποστολή

(Photo: Actionimages).

Την άποψη ότι οι διαιτητικές αποφάσεις «έβγαλαν εκτός πρωταθλήματος» την ΑΕΚ εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στη «SportDay». Ο τεχνικός της «Ένωσης» εξήγησε το ξέσπασμά του μετά το τέλος του αγώνα στην έδρα της Skoda Ξάνθης, αναφέροντας πως ό,τι έγινε στα Πηγάδια «έπληξε την ψυχολογία της ομάδας» και τόνισε ότι «φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο».

«Είχαμε τρεις σερί ήττες και συνολικά τέσσερις διαδοχικές αποτυχίες στο πρωτάθλημα με την ισοπαλία στα Γιάννενα. Είναι πολύ βαρύ για την ΑΕΚ και έπληξε την ψυχολογία της ομάδας. Και των παικτών και τη δική μου. Προσπαθείς να φτιάξεις μια ομάδα για να πετύχει, αλλά δεν σου δίνεται η δυνατότητα να το καταφέρεις. Δεν μπορείς με αυτές τις συνθήκες. Φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο.

Οι παίκτες μου έκαναν προσπάθεια μέχρι τέλους για να γυρίσουν το παιχνίδι. Είδα το ματς σε dvd, το ανέλυσα και ομολογώ ότι οι παίκτες προσπάθησαν περισσότερο από όσο νόμιζα στο τέλος του αγώνα με την ένταση και τη στενοχώρια για το αποτέλεσμα που είχαμε. Πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις που βλάπτουν την ηρεμία της ομάδας και να προχωρήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε
», υπογράμμισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο 61 ετών προπονητής μίλησε για τη διαιτησία: «Υπάρχει πρόβλημα με τη διαιτησία, αλλά δεν θέλησα χθες (σ.σ.: προχθές) να μιλήσω γι' αυτό. Οπως ξέρετε, έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να μη μιλώ για τη διαιτησία και το έχω αποφύγει σε πολλές περιπτώσεις. Υπάρχουν στιγμές, όμως, που με όσα γίνονται στο γήπεδο νιώθεις ως προπονητής ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου. Αυτά που έγιναν στο παιχνίδι της Ξάνθης από πλευράς διαιτησίας είναι πολύ βαριά. Και είναι φοβερό να συμβαίνουν αυτά μόνο σε εμάς! Θέλαμε πολύ, και οι παίκτες και εγώ, να πάρουμε τη νίκη για να μη μείνουμε τόσο νωρίς εκτός πρωταθλήματος. Βλέπουμε, όμως, ότι μας έβγαλαν εκτός πρωταθλήματος, το οποίο έμειναν να διεκδικούν δύο ομάδες. Προσπαθούσαμε πολύ σκληρά να φτιάξουμε γρήγορα μια ομάδα και πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα, ήρθε να προστεθεί κι αυτό της διαιτησίας. Τόσο νωρίς να μείνουμε εκτός στόχου;».

Ερωτηθείς αν είναι δυνατόν να δοθούν κίνητρα σε παίκτες μεγάλης ομάδας που έχουν μείνει εκτός πρωταθλήματος πολύ νωρίς, ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Κίνητρο έχουν πάντα όσοι αγωνίζονται στην ΑΕΚ».

Φεύγει ο Θανόπουλος από τη Λίγκα

Δεδομένο θεωρείται ότι ο Νίκος Θανόπουλος θα υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της Superleague, ύστερα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ χθες το μεσημέρι. Στην «Ένωση» θεωρούν ότι η ομάδα αδικείται, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη όταν στη διοίκηση της διοργανώτριας αρχής ήταν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα συναντηθεί με τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και θα του ανακοινώσει την απόφασή του.

Ρήξη χιαστών ο Κουτρομάνος!

Περισσότερο σοβαρός από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Κουτρομάνου στο γόνατο, που αποκόμισε την Τρίτη (6/10) στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων (σ.σ. μαγνητική τομογραφία) έδειξαν ότι ο 23χρονος αμυντικός έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Την εγχείρηση στον Κουτρομάνο θα αναλάβει ο γιατρός της ομάδας, Παντελής Νικολάου, την Πέμπτη (8/10), ενώ το στάδιο της αποθεραπείας του θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες.

Ο Ζεράλδο Άλβες υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ οι Καφές και Χουανφράν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η Τετάρτη είναι ημέρα ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΚ, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Πέμπτης στις 11.00.

Αύριο η εκδίκαση για Αραούχο

Την Πέμπτη θα εκδικαστεί από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, στη Νιόν, η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ποινή των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκαν στον Κάρλος Αραούχο, λόγω της αποβολής του στο ματς της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Έβερτον. Εκτός του νομικού εκπρόσωπου της ΠΑΕ, Χάρη Γρηγορίου, θα παρευρεθεί και ο Αργεντινός δεξιός μπακ.

Νέα άδεια σε Τζεμπούρ

Είκοσι ημέρες επιπλέον άδεια θα δοθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ στον Ράφικ Τζεμπούρ με την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με την Αλγερία. Αυτό συμφωνήθηκε σε συνάντηση του Βασίλη Δημητριάδη με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο 25χρονος φορ θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται σε όποια ομάδα επιθυμεί με σκοπό να βρεθεί αγοραστής εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

* Με έγγραφο που απέστειλε στην Μπάτε Μπορίσοφ, η ΑΕΚ ζήτησε 300 εισιτήρια για τους φιλάθλους της, στο μεταξύ τους παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Europa League, στη Λευκορωσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;