Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

καθαρισε με ομο

Καθάρισε» με Ομο!

5/10/2009 6:44:15 μμ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !
Η πρώτη νίκη της σεζόν είναι πλέον γεγονός για τον Πανιώνιο, έστω κι αν ώσπου να έρθει προκάλεσε πολλά... καρδιοχτύπια. Μια κεφαλιά του Σουλεϊμάν Ομο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλα, στο 90ο λεπτό ήταν αυτή που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των «κυανέρυθρων» κόντρα στον Ατρόμητο, που παραμένει χωρίς επιτυχία τη φετινή χρονιά.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Μανόλη Σκούφαλη στο 20ο λεπτό, αλλά είδαν τον Εμανουέλ Περόνε να ισοφαρίζει από την «άσπρη βούλα» στο 74’. Εντονες διαμαρτυρίες για το πέναλτι, καθώς ο Αργεντινός φορ ανέκοψε την πορεία του λίγο πριν εκτελέσει (φάνηκε να γλιστράει) και το αριστερό του πόδι πέρασε την ευθεία της μπάλας.

Ο Εμίλιο Φερέρα είχε θέσει ως απόλυτο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι και είδε τους παίκτες του να μπαίνουν έτοιμοι να εκπληρώσουν την προσταγή του. Δεν άργησαν μάλιστα να το πετύχουν, όταν έπειτα από μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μπενάρντ Κουμορτζί, ο οποίος γύρισε τη μπάλα στο κατάλληλο σημείο, ο Μανόλης Σκούφαλης βρήκε την ευκαιρία και έγραψε από κοντά το 1-0 ύστερα από 20 λεπτά αγώνα.

Στο 41’ ο Αναστασάκος ήταν σε θέση οφ σάιντ όταν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπέλιτς και σωστά το γκολ ακυρώθηκε ενώ στο 49’ ο Ατρόμητος δημιούργησε ευκαιρία πανομοιότυπη με αυτή από την οποία προήλθε το γκολ του Πανιωνίου. Ηταν ο Μαρσέλο Σαρμιέντο που μπήκε στην περιοχή και γύρισε τη μπάλα στον Περόνε, ο οποίος όμως σούταρε πάνω στον Μπέλιτς.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη κι ενώ για τον Πανιώνιο η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 71’ με τον Σκούφαλη να στέλνει τελικά την μπάλα σε κόρνερ.
Τρία λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Κουκουλάκης καταλόγισε πέναλτι, σε σπρώξιμο του Κοντοέ στον Κάμπα μέσα στην περιοχή και ο Περόνε ανέλαβε να το εκτελέσει, κάνοντας το 1-1 εν μέσω διαμαρτυριών.

Ο Πανιώνιος δεν παρέδωσε τα όπλα και στο 88’ «άγγιξε» το 2-1, αλλά στην προσπάθεια του Κουμορτζί, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Κηπουρού ενώ ο Τζαβέλας πήρε το «ριμπάουντ», αλλά απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Νάστος. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος είχε γλυτώσει οριστικά, στο 90ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλα, ο Ομο έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Κίτρινες: Ομο, Σκούφαλης, Καστελιόνε, Σιόβας - Σκόνδρας, Τάτος, Φαβάλι, Μπλένχιο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς, Μανιάτης, Ομο, Σκούφαλης (75' Γουνδουλάκης), Ριέρα (90'+ Σιόβας) , Μπάλαμπαν (57' Μπαρόνι), Καστελιόνε, Κουμορτζί, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κηπουρός, Μπλένχιο, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος (46' Περόνε), Φαβάλι, Νάστος, Σαρμιέντο, Καλαντζής (67' Μπρίτο), Τάτος (59' Κάμπας), Σκόνδρας.

administra...
5/10/2009 7:17:03 μμ


Ονομα:

E-mail:
Μήνυμα:

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • 5/10
    «Ο Ζίκο θέλει Ντέιβιντ»
  • 5/10
    «Κατσάδα» από τον Μαζίνιο
  • 5/10 «Καθάρισε» με Ομο!
  • 5/10
    Φοβερό «Εργο» στην Τρίπολη
  • 5/10
    «Κυβέρνηση και πρωτάθλημα!»
  • 5/10
    Θέλουν μόνο νίκη στο ντέρμπι


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;