Mathe Mpala

Ότι ομάδα και να είσαι...

ΠΑΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΑΛΟΓΟ

ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 2-1

03/10/2009, 19:51 | Διαβάστηκε 4690 φορές Αποστολή

Τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Καβάλας στους «Ζοσιμάδες», κατάφερε να πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στην μάχη των «νεοφώτιστων» που διεξήχθη στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου χρειάστηκε ένα καλό 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο και μια αντεπίθεση στο δεύτερο για να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στους «αργοναύτες». Μεγάλος πρωταγωνιστής(μαζί με τον Ελευθερόπουλο) και σκόρερ του ΠΑΣ ο Σαϊτιώτης που πέτυχε δύο τέρματα(21', 84'), ενώ απο την άλλη πλευρά μοναδικός σκόρερ για τους Καβαλιώτες ήταν ο Ιωάννου στο 90'+3'.

Το ματς:

Πρώτο ημίχρονο: Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των «νεοφώτιστων», του ΠΑΣ Γιάννινα και της Καβάλας, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν!

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν καλά διαβασμένος και με τις επιλογές του κατάφερε-τουλάχιστον μέχρι το 35’ του πρώτου ημιχρόνου- να κλείσει την Καβάλα στην άμυνα. Οι Γιαννιώτες ναι μεν πίεζαν συνεχώς τον Ιτάνζ αλλά είχαν και καλές επιστροφές με αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν στους «αργοναύτες» να κάνουν το παιχνίδι -των καλών και γρήγορων αντεπιθέσεών- τους.

Το γκολ, που έτσι όπως κυλούσαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναμενόμενο ότι σύντομα θα ερχόταν, το πέτυχε ο Σαϊτιώτης στο 21’. Ο επιθετικός των Ιωαννίνων, αφού πρώτα είχε "προειδοποιήσει" στο 18’, άνοιξε το σκορ με καταπληκτική κεφαλιά στην δεξιά γωνία της εστίας του -εντυπωσιακού κατά τα άλλα- τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ιτάνζ.

Το γκολ εφησύχασε τους παίκτες του ΠΑΣ, που από το 35’ και μετά έδωσαν δικαιώματα στους «αργοναύτες» να ελπίζουν ότι θα ισοφαρίσουν. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, όμως, εκτός από την τύχη της έπρεπε να αντιμετωπίσει και τον πολύ σταθερό Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΣ όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να δηλώσει βροντερό «παρών». Τόσο στο 38’ όσο και στο 42’ όταν ο Ονουάτσι βγήκε μόνος του απέναντι του, ο «Έλε» επιβεβαίωσε την εξαιρετική του αγωνιστική κατάσταση.

Δεύτερο ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν ένας επιθετικός μονόλογος από τους Καβαλιώτες. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα με μια λέξη ήταν απλά: ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ. «Βομβάρδιζε» συνεχώς και απειλούσε την εστία του Ελευθερόπουλου με αλλεπάλληλες ευκαιρίες για γκολ. Υπάρχει όμως ένα τεράστιο ΑΛΛΑ.

Η «νεοφώτιστη» ομάδα του Γιάννη Παπακώστα μέχρι στιγμής δείχνει ότι θα είναι η έκπληξη της φετινής χρονιάς στην «κούρσα» της Σούπερ λίγκας. Η επιθετική της δυστοκία όμως είναι χαρακτηριστική. Η γραμμή κρούσης των «αργοναυτών» έχει πραγματικά εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, όμως, στην τελική προσπάθεια, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή, παρουσιάζει προβλήματα.

Για ακόμη μια φορά στο σημερινό παιχνίδι επιβεβαιώθηκε ο γνωστός νόμος του ποδοσφαίρου, σχετικά με τη σωρεία χαμένων ευκαιριών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τουλάχιστον επτά κλασικές ευκαιρίες για γκολ, όμως, αρκούσε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 84’, με «δράστη» τον «συνήθη ύποπτο» Σαϊτιώτη για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Το μόνο που κατάφεραν οι Καβαλιώτες ήταν να μειώσουν στο 90'+3’ των καθυστερήσεων, με κεφαλιά του Ιωάννου, αλλά... ήταν πλέον αργά.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Ελευθερόπουλος, Βάντερσον,Ντάσιος,Κούσας, Κώτσιος, Μενδρινός, Μαϊστόροβιτς, Μπαλάφας (13' Ανδράλας), Σαϊτιώτης (85' Κανακούδης), Ντιμπαλά, Τζάνης (46' Στάθης).

Καβάλα: Ιτάνζ, Ντουγκλάο, Παβίσεβιτς, Οικονόμου (82' Πόποβιτς), Ψωμάς (76' Ιωάννου), Ντικρόκ, Ντομπρασίνοβιτς, Ορούμα, Σουλτανίδης, Μεντί (63' Ρινκόν), Ονουάτσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung.us

Online

Hit Counter by Digits

Επικαιρότητα

Αθλητικά

Ομαδα?

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες

Δείτε live!

Στα παρακάτω sites μπορίτε να δείτε όλους τους αγώνες μλεσω internet live και δωρεάν!

www.myp2p.eu

www.justin.tv

LiveTV - прямые видео трансляции

www.livetv.ru

Κράξτε

Αγώνες Live!

Blog Archive

Ποιός θεσμός σας αρέσει περισσότερο;